Solna VBK:s nya styrelse vald

Solna VBKs styrelse 2017/18 Från vänster. Jonas Lundström, Anna Tamilinia, ordförande Agneta Elmegård, kassör Elina Elofsson, Anders Lagerqvist, Milan Stokuca, Hjalmar Andersson och adjungerad David Ottosson. Saknas på bilden gör Daniel Richter, Willem Mazzotti och Theodora Karantoniou.

 

Ett 20-tal medlemmar från klubben närvarade på Solna VBK:s årsmöte igår och fyra ledamöter valdes om till den nya styrelsen, ordförande Agneta Elmegård, Jonas Lundström,Milan Stokuca och Daniel Richter.

Nya ledamöter i styrelsen är Anna Tamilinia, kassör Elina Elofsson, Anders Lagerqvist, Hjalmar Andersson, Willem Mazzotti och Theodora Karantoniou. Adjungerad ledamot valdes David Ottosson.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *