Spela i Solna VBK

Är du intresserad av att börja spela i Solna VBK/ Are you interested in playing with Solna VBK?

Passare/SetterVänsterkant/Left SpikerHögerkant/Right SpikerCenter/MiddleLibero/LiberoJag har inte spelat med fasta positioner/ I haven't played with positions

Kvinna/FemaleMan/MaleAnnat/Vill inte svara/Other/Don't want to answer

OBS! Fyller du i detta formuläret godkänner du samtidigt att Solna VBK behåller dina uppgifter i tre månader i en eventuell kölista. When you fill in this application you allow Solna VBK to keep your personal information in three month if there is a waiting list.

Annan info:

Medlems- och träningsavgifter:

Senior                                                3.500 ( 3.400 Träningsavgift per säsong + 100 Medlemsavgift per år)
    – Youth team/ Ungdomslag            1. 900 (900 Träningsavgift per termin + 100 Medlemsavgift per år)
    – Barn/ Children (2003 to 2008)     1.900 (900 Träningsavgift per termin + 100 Medlemsavgift per år)
    – Barn/ Children (2009 to 2013)      1.400 (650 Träningsavgift per termin + 100 Medlemsavgift per år)

Solna VBK:s hemmahall är Solnahallen.

Vi har även träningstider i Råstaparkhallen och Ulriksdalshallen.

Skicka ett mejl till oss så återkopplar vi till dig så fort vi kan! Vi jobbar alla ideellt så ha tålamod med oss!

info@solnavbk.se

3 reaktion på “Spela i Solna VBK

1. Jag är väldigt intressant att börja och spela vollyboll. Om är möjligt jag ska spelar med erat grupp .