Solna VBK:s ungdomslag

Kolla här för aktuella träningstider under 2016/2017!

Pojkar U16- U18

Solna VBK startade under förra året ett integrationslag med ett flertal ensamkommande killar. Laget tränas av Mikhail Vlasov . Laget har tränar två gånger i veckan i Solnahallen och de har deltagit i flera turneringar. Laget består av 16-18 spelare och spelar matcher i Korpen

Lele Deluca kommer från Italien är Solna VBK.s nya tränare för laget 01/03

Flickor U16

Flickor U16 består av spelare födda 01-03. Laget tränar två gånger i veckan i Solnahallen. Laget deltog i Trekungaslaget i Göteborg förra hösten och under sommaren togs laget om hand av A-lagsspelaren Eleonora De Luca och haft hjälp av en förälder, Pontus. Laget har 12-16 entusiastiska spelar

David Ottoson basar över Solna VBK:s kidsvolleygrupper. Han är också tränare på Solnas volleybollgymnasium.

Solna kids 2009/2010

Laget tränar i Råsundaskolan på lördagar 09.30-10.30, en timme i veckan.

Träningen är inriktad på boll-lek, kast och fånga samt att introducera servemomentet. Antalet spelare är mellan 12-15 st. Laget deltog i Stockholm volley cup och spelade uteslutande i de två lägsta nivåerna, level 1 och 2. Tränare är Asta och Stina som tillsammans med David Ottosson genomför träningarna.

Solna Vbk fyrmanna 2007/2008

Laget tränar i Råsundaskolan samt Ulriksdalshallen, totalt 2 timmar. Tränare för laget är Sara Myrén och Milena Durovic samt David Ottosson. Laget hade också stöd av hjälptränare av Henrik Jenssen, Lena Christoffersson samt Karin Lundqvist som har spelande barn i laget. Detta gjorde att laget hade en mycket stor ledartäthet vilket var en väldigt stor fördel för verksamheten. Antalet spelare är runt 14 stycken. Laget har deltagit förutom i Stockholm Volley Cup, även i Mikasa Challange i Örebro.

Tack för arrangemanget idag @vallentunavolley #gulblasolna #kidsvolley #solnavbk

A post shared by gulblåsolna (@gulblasolna) on

Solna Vbk fyrmanna 2005/2006

Laget tränar 2,5 timma, där 1,5 timme var på lördag i Råsundaskolan. På tisdagar tränade laget i Ulriksdalsshallen. Lagets tränades av David Ottosson samt med hjälp av hjälptränare Stefano Dell Orto. Laget spelade i Stockholm Volley Cup samt deltog i Mikasa Challange i Örebro, en mycket uppskattad och lyckad resa. Laget har runt 15-20 spelare.

Vill du börja träna i Solna VBK. Kontakta oss på solnavbk@hotmail.com

10 thoughts on “Solna VBK:s ungdomslag

• Hey Arif,
      The season is running right now and the next season is starting in september 2018.
      But if wondering when we start practice again for the spring of 2018 it is in different for each team. Are you interest in playing with us? in that case please fill in the form under ”Spela i Solna VBK”
      Tnx!

1. hej,
    jag har en son som är 14,5 år gammal och skulle vilja gärna börja spela volleyball. Finns möjlighet hos er för detta under våren 2018?
    mvh Ruzica

• Hej!
      Tack för att du kontaktar solna VBK! sänd din förfrågan till info@solnavbk.se så tar vi hand om mejlet. Säsongen är precis avslutat så det kan inte bli aktuellt förrän till hösten, om det blir någonting!

• Hej!
      Vi kommer ha en kick-off i September där hela klubben har en dag tillsammans och där även nya spelare bjuds in. Efter det börjar träningarna.
      Daniel

2. Hej, jag är intresserad av att börja träna med er men hur gör jag? Vill börja till höstens termin.
    Jag är 17 år

• Hej Jorge!
      Börja med att fylla i formuläret:
      Det kommer att vara en Kick-Off i September i år. Så håll koll på på denna hemsida och på facebook så att du kan hänga på!

Daniel