Solna VBK:s seniorlag

Damer A  – Div 1 Norra

Solna VBK:s representationslag tränas sedan 2014 av Christiane Buchgeister. Laget består huvudsakligen av 8-12 spelare med spelare från länder som Italien, Nederländerna, Mexico, Polen och Tyskland.

Damer B – Div 2

Solna VBK:s andra damlag tränas av Mirre- och Johan Berg samt Joakim Ström. Laget spelar i  division II Norra.

Från vänster: Stefano Coccolo, Janusz Tarasiewicz, Milan Stokuca, Irenej Bozovicar, Robert Kurek, Thomas Niessen, Nedre raden, Willem Mazzotti, Pierre Vezant, Jonathan Bancais, Wieland Boers, Adisorn Sriton, Saknas på bilden gör Daniel Richter, Anton Savits, Danijel Kuljani och Mateusz Patalas.

Herrar A

Solnas herrlag spelar i division I och består av 12-16 spelare från nationer som Tyskland, Polen, Serbien, Nederländerna och Sverige. 2019/20 tränades laget av Stefano Coccolo.

Herrar B – Division 2 Norra

Solnas andra herrlag tränas Av Andreas Vogt Laget består liksom Herrar A av många nationaliteter och spelar 2020-2021 i Division 2 Norra.

Herrar C

Solna VBK startade i december 2016 ett lag med ett flertal nyanlända killar. Laget tränas av Mladen Bosnjak. I den kommande säsongen kommer laget att spela i Division 3.  Laget välkomnar alla spelare oavsett ålder. Om ni har en fråga eller förslag kontakta gärna Mikhail via email mladen@ezd.se .

English:
Solna VBK started a new team in December 2016. The team is being coached by Mladen Bosnjak. The team is going to compete in Division 3 this year. Please contact Mladen if you have any questions by sending an email to mladen@ezd.se.

Här kan du läsa om Solna VBK:s ungdomslag.

Solnalagens hemmahall är Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna. Vissa matcher spelas i Råstaparkhallen.

Vill du börja spela i Solna vbk? Kontakta oss på info@solnavbk.se

Följ Solna VBK på Instagram:

Solna VBK har ett trettiotal tränare på olika nivåer, Andreas Vogt är en av dem.

Andi Vogt är tränare för Solnas B-lag är från Tyskland och i laget finns nationaliteter som Sverige, Polen, Portugal/Angola, Brasilien, Nederländerna, Thailand, Japan Libanon, Frankrike, Litauen, Afghanistan och Finland.

3 reaktion på “Solna VBK:s seniorlag

1. Jag är 47 år gammal och jag är med colombiansk nationalitet, jag spelar center och efter placering för 2, har jag mer än trettio års erfarenhet att spela, och jag skulle vilja träna i
    ditt lag