Solna VBK:s representationslag leder serierna

Bakre rad DA: Chris Buchgeister, Fanny Dahl, Cira, Meagan, Lucia, Christine Horejs, Susi Bombor Främre rad DA: Aileen Sison, Carolina Ringertz, Eleonora De Luca, Joanna Saber, Karonlina Molenda, Linnea Hietanen Saknas på bild: Anne Taipale, Elina Elofsson, Elise Nilsson Foto: Agneta Elmegård
Bakre raden: Chris Buchgeister, Fanny Dahl, Cira, Meagan Jonsson (slutat), Lucia, Christine Horejs, Susi Bombor Främre rad: Aileen Sison, Carolina Ringertz, Eleonora De Luca, Joanna Saber, Karolina Molenda, Linnea Hietanen. Saknas på bild: Anne Taipale, Elina Elofsson, Elise Nilsson

screen-shot-2016-12-18-at-23-14-43

 

Solna VBK går in i halvlek när det gäller seriespelet för säsongen 2016/17 och vi kan konstatera att Solnas seniorlag gör bra ifrån sig. Båda representationslagen, Herrar A och damer A, leder sina respektive serier och Damer B ligger på 5 plats i sin serie.

Styrelsen önskar alla medlemmarna en God Jul 2016.

 

Solnas herrlag A. Division 2 Norra. Bakre rad fr vä: Babak Rabiei, Wieland Boers, Willem Mazzotti, Milan Stokuca, Mateusz Patalas, Robert Kurek, Daniel Richter, Birdie Sriton Främre rad fr vä: Andreas Vogt, Marting Häring, Tic Chobrak, Symeon Kanakaris (slutat) Pierre Vezant, Mathias Kick
Solnas herrlag A. Division 2 Norra. Bakre rad fr vä: Babak Rabiei, Wieland Boers, Willem Mazzotti, Milan Stokuca, Mateusz Patalas, Robert Kurek, Daniel Richter, Birdie Sriton
Främre rad fr vä: Andreas Vogt, Marting Häring, Tic Chobrak, Symeon Kanakaris (slutat) Pierre Vezant, Mathias Kick

screen-shot-2016-12-18-at-23-14-04

Hamid Tahajjod, Marita Mirabella, Elena Camporesi, Stephanie Dao, Anna Romanova, Therese Grönqvist Främre rad DB: Iris Alvesson, Julie Marie Wulff, Kaisa Thorell, Anna Söderberg Saknas på bild: Anudari Amarsukh , Olivia Jennische
Hamid Tahajjod, Marita Mirabella, Elena Camporesi, Stephanie Dao, Anna Romanova, Therese Grönqvist
Främre rad DB: Iris Alvesson, Julie Marie Wulff, Kaisa Thorell, Anna Söderberg
Saknas på bild: Anudari Amarsukh , Olivia Jennische.

screen-shot-2016-12-18-at-23-14-25

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *