Solna VBK söker tränare till pojkar 16 – 18

screen-shot-2016-10-26-at-10-11-25
Sadeq har tränat pojkar 16-18 i Solna VBK, men behöver nu en ersättare. Är det du? Kontakta klubben om du har tips eller är intresserad!

Under hösten har vi startat ett pojklag för 16-18 åringar. Jättekul för vi har haft svårt att få till pojklag i klubben. De flesta är från Afghanistan och pratar persiska och nu när deras tränare tyvärr inte kan fortsätta så är vi på jakt efter en ny!

Vet ni någon som är intresserad av att träna ett pojklag? Vi skulle också behöva en eller flera tolkar som kan hjälpa till om tränaren inte pratar persiska. Det här kan vara en liten del i att låta nyanlända se den del av svenska samhället så om du känner någon som vill hjälpa till genom att vara tolk då och då eller hjälpa till att vara tränare så hör av dig – alla tips mottages tacksamt!

De har träningstider onsdagar 19.30-21 och fredagar 19-21.

Det vi behöver är

  • ett antal personer som kan hjälpa till att tolka dessa tillfällen (man kanske kan hjälpa till en eller två gånger i månaden?)
  • någon eller några som kan ställa upp som tränare för laget (om de kan persiska eller inte spelar ingen roll då vi vill ha en tolk till).

Hör gärna av er med tips och idéer annars måste vi kanske lägga ner laget och det vore så synd!

Med vänliga hälsningar
styrelsen i Solna VBK
För frågor kontakta Catarina Hagman
0708-34 53 54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *