Solna VBK:s seniorlag

Damlagen. A-D

Damer A  – Div 1 Norra

Solna VBK:s representationslag tränas av Joakim Ström och David Ottosson som båda två gör sin andra säsong som huvudtränare för damernas A-lag efter flera år i klubben. Laget hade en stark säsong ifjol och siktar på att åter hamna på den övre halvan av tabellen i divison 1. Flera yngre spelare från klubben fick förra säsongen chansen att spela i laget, flera fortsätter även denna säsong att ta stora steg och spelar regelbundet i Dam laget. Laget består huvudsakligen av 15 spelare med spelare från länder som Italien, Finland, Polen och Tyskland.

Damer B – Div 2

Solna VBK:s B-lag tränas av Mirre och Johan Berg samt Chris Buchgeister. Laget spelar i Division 2 Mellersta Östra.

Damer C: 

Laget spelar 2021/22 i division 2 Östra och tränas av David Ottosson.

Damer D: 

D-laget har blivit en ingång till seriespelet för många av de yngre spelarna i klubben. Spelarna får chansen att göra övergången från kidsvolleyboll till seriespel i en lägre division för att kunna klättra i seriespelet och i lagen.

Herrlagen. A-C

Herrar A

Solnas herrlag spelar i division I och består av 12-16 spelare från nationer som Tyskland, Polen, Serbien, Nederländerna och Sverige. 2021/22 tränas laget av Magnus Hellström och av David Ottosson.

Herrar B – Division 2 Norra

Solnas andra herrlag tränas Av Andreas Vogt. Laget består liksom Herrar A av många nationaliteter och spelar 2021-2022 i Division 2 Norra.

Herrar C

Laget spelar i Division 3 Östra. Det är i grunden ett ungdomslag som nu tar chansen att spela i divisionerna.

Här kan du läsa om Solna VBK:s ungdomslag.

Solnalagens hemmahall är Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna. Vissa matcher spelas i Råstaparkhallen.

Vill du börja spela i Solna vbk? Kontakta oss på info@solnavbk.se

Följ Solna VBK på Instagram:

Solna VBK har ett trettiotal tränare på olika nivåer, Andreas Vogt är en av dem.

Andi Vogt är tränare för Solnas B-lag är från Tyskland och i laget finns nationaliteter som Sverige, Polen, Portugal/Angola, Brasilien, Nederländerna, Thailand, Japan Libanon, Frankrike, Litauen, Afghanistan och Finland.

3 svar på ”Solna VBK:s seniorlag”

  1. Jag är 47 år gammal och jag är med colombiansk nationalitet, jag spelar center och efter placering för 2, har jag mer än trettio års erfarenhet att spela, och jag skulle vilja träna i
    ditt lag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.