Sponsorer

Solna VBK:s verksamhet är beroende av att deras medlemmar ställer upp på aktiviteter som  Stockholm Marathon, Tjejmilen och St Martin. Men som medlem kan man dessutom bidra med en liten slant varje gång man beställer/köper något via internet.

Skärmavbild 2014-02-19 kl. 17.10.29

Solna VBK är en av de drygt 8000 föreningar som använder sig av Sponsorhuset för att dryga ut klubbkassan. Sponsorhuset som är en sajt där du registrerar dig under Solna VBKs sida och i fortsättningen kan du bidra med en slant till Solna VBK varje gång du gör ett köp via internet, förutsatt att du är inloggad via Sponsorhuset.

Skärmavbild 2014-02-19 kl. 17.20.55

Visste du att Svenska spel årligen fördelar 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten. Du kan själv bestämma vilken förening du vill stödja nästa gång du anlitar Svenska spel. Säg till att du vill stödja Solna VBK och klubben får överkottet! Tack för hjälpen!

Share on FacebookTweet about this on Twitter