Här är styrelsen i Solna VBK och du når oss på styrelsen@solnavbk.se

Vi jobbar alla ideellt och därför kan det ta lite tid innan vi svarar på mejl! Tack för ditt tålamod!

Agneta Elmegård, har ett långt förflutet som spelare och anställd i Solna VBK

Namn: Agneta Elmegård
Yrke: Journalist
Bakgrund: Började spela i Ystad IF. Anställd som konsulent i Solna VBK 1987-1995. Vice ordförande i Svenska Volleybollförbundet: 2000 -2011. Sitter i en kommission i Internationella Volleybollförbundet, FIVB sedan 2010.
Därför sitter jag i Solna VBK:s styrelse: För att jag gillar Solna VBK och människorna som lägger ner sin själ i klubben och för volleyboll i stort.
Uppgift i styrelsen: Ordförande, informationsansvarig.
Bästa volleybollminne: Åren jag spelade i Allsvenskan med Solna VBK på 90-talet. Sveriges EM-silver i Globen då min man spelade i laget. OS-kvalet i Tokyo där jag var presschef 2012.

Johan har tidigare spelat i Solna VBK

Namn: Jonas Lundström
Bor: Solna
Yrke: Hemmansägare
Bakgrund: Började spela volleyboll i början på 1970-talet när Solna VBK var en nybildad sektion i Solna IF. Efter några år med ungdomsvolley, först i Solna och sedan KFUM Bromma, blev det ett mindre uppehåll på 35 år. Nu har cirkeln sluten då dottern börjat träna och spela och man har möjlighet att sitta vid sidan av och bli nostalgisk över hur kul det var.
Därför sitter jag i Solna VBK:s styrelse: Föreningsverksamheten sköter inte sig själv och kan jag vara med och bidra till att de aktiva, och inte minst ungdomarna, får uppleva det som jag gjorde under mina aktiva år inom volleybollen så är det skäl nog. Dessutom skapar det kontakt med andra människor som också känner för sporten.
Uppgift i styrelsen: Vice ordförande, föräldrakontakt.
Bästa volleybollminne: Finns många även om de börjar bli lite gamla. Ett lite udda minne är när vi grabbar i Solnas ungdomslag skulle åka ner till Vättern cup och vi fick skjuts av vår tränare. Han hade haft möjlighet att låna sin mammas firmabil som var ganska rymlig. Förutom tränaren som körde var vi 7 spelare så alla fick inte plats på sätena utan en fick lov att ligga bak i bagaget med bollar och tält. Det var en kombi och ganska rymlig där bak men kanske en lite ovanlig bil att åka till turneringar med. Tränarens mamma var ägare av en begravningsfirma.

Daniel spelar i Herrarnas A-lag som center

Namn: Daniel Richter
Bor: Täby
Yrke: IT-Konsult
Bakgrund: Hittade volleybollen vid 20 års ålder och har sedan dess växt in i sporten. Spelat i Solna VBK sedan våren 2016.
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: Jag vill få en större insikt i klubbens arbete och bli mer engagerad. Ju mer engagerad jag är desto större blir mitt hjärta för klubben, och tvärtom.
Uppgift i styrelsen: Informationsansvarig
Bästa volleybollminne: Bland annat när jag insåg att alla volleyboll- och beachvolleybollmatcher från OS i London 2012 finns att tillgå på Youtube i bra kvalité med engelsk kommentator. Tusen gånger bättre än alla serier på Netflix.

Elina spelar i Solnas A-lag

Namn: Elina Elofsson
Yrke: Projektledare på HTH Kök Odenplan
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: För att bidra till klubben
Uppgift i styrelsen: Kassör
Bästa volleybollminne: Beachvolley på en strand i Thailand.

Anna spelar i Damer B och tränar Solnas yngsta

Namn: Anna Tamilina
Yrke: BI Utvecklare
Bakgrund: Provade volleyboll redan i skolan och lyckades med att serva, då fortsatte jag med mitt universitetslag.
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: Det är viktigt för mig att förstå hur allt fungerar i klubben och vad som händer i svensk volleyboll, så att jag kan bidra på bästa sätt. Vill gärna se hur klubben växer och hur volleyboll utvecklas i Sverige. Snart blir det lika populärt som innebandy.
Uppgift i styrelsen: Tävlingsansvarig. Jag har koll på att alla matcher är bekräftad och att det finns plats där klubbens lag kan spela och träna.
Bästa volleybollminne:  När jag fick spela igen efter lång föräldraledighet

Namn: Anders Lagerqvist
Yrke: Jobbar på bank
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: En av mina söner spelar i laget Pojkar U16-U18 och jag vill vara med och stötta Solna VBK:s verksamhet. Jag är själv uppvuxen i Solna och det finns alltid en speciell plats i mitt hjärta för Solna.
Uppgift i styrelsen: Evenemangsansvarig.
Bästa volleybollminne:Jag har inte spelat volleyboll aktivit själv. Mitt bästa minne är att se min son och hans lag spela i Korpen. De ser ut att ha riktigt kul!

2 thoughts on “Styrelsen

1. Pingback: Hallå där Annika Hermansson ny i Solna VBK:s styrelse | Solna VBK

2. hej Jag heter abdullah och vill gärna registrera mig hos er . när är er nästa träning så att jag kan komma in . Jag har försökt nå er men snälla ring mig på detta nr 0739545840