Här är styrelsen i Solna VBK och du når oss på styrelsen@solnavbk.se

Vi jobbar alla ideellt och därför kan det ta lite tid innan vi svarar på mejl! Tack för ditt tålamod!

agnetaelmegard16

Agneta Elmegård, har ett långt förflutet som spelare och anställd i Solna VBK

Namn: Agneta Elmegård
Yrke: Journalist
Bakgrund: Började spela i Ystad IF. Anställd som konsulent i Solna VBK 1987-1995. Vice ordförande i Svenska Volleybollförbundet: 2000 -2011. Sitter i en kommission i Internationella Volleybollförbundet, FIVB sedan 2010.
Därför sitter jag i Solna VBK:s styrelse: För att jag gillar Solna VBK och människorna som lägger ner sin själ i klubben och för volleyboll i stort.
Uppgift i styrelsen: Ordförande, informationsansvarig.
Bästa volleybollminne: Åren jag spelade i Allsvenskan med Solna VBK på 90-talet. Sveriges EM-silver i Globen då min man spelade i laget. OS-kvalet i Tokyo där jag var presschef 2012.

Jonas har tidigare spelat i Solna VBK

Namn: Jonas Lundström
Bor: Solna
Yrke: Hemmansägare
Bakgrund: Började spela volleyboll i början på 1970-talet när Solna VBK var en nybildad sektion i Solna IF. Efter några år med ungdomsvolley, först i Solna och sedan KFUM Bromma, blev det ett mindre uppehåll på 35 år. Nu har cirkeln sluten då dottern börjat träna och spela och man har möjlighet att sitta vid sidan av och bli nostalgisk över hur kul det var.
Därför sitter jag i Solna VBK:s styrelse: Föreningsverksamheten sköter inte sig själv och kan jag vara med och bidra till att de aktiva, och inte minst ungdomarna, får uppleva det som jag gjorde under mina aktiva år inom volleybollen så är det skäl nog. Dessutom skapar det kontakt med andra människor som också känner för sporten.
Uppgift i styrelsen: Vice ordförande, föräldrakontakt.
Bästa volleybollminne: Finns många även om de börjar bli lite gamla. Ett lite udda minne är när vi grabbar i Solnas ungdomslag skulle åka ner till Vättern cup och vi fick skjuts av vår tränare. Han hade haft möjlighet att låna sin mammas firmabil som var ganska rymlig. Förutom tränaren som körde var vi 7 spelare så alla fick inte plats på sätena utan en fick lov att ligga bak i bagaget med bollar och tält. Det var en kombi och ganska rymlig där bak men kanske en lite ovanlig bil att åka till turneringar med. Tränarens mamma var ägare av en begravningsfirma.

dsc_1309-1

Daniel spelar i Herrarnas A-lag som center.

Namn: Daniel Richter
Bor: Bergshamra
Yrke: IT-Konsult
Bakgrund: Hittade volleybollen vid 20 års ålder och har sedan dess växt in i sporten. Spelat i Solna VBK sedan våren 2016.
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: Jag vill få en större insikt i klubbens arbete och bli mer engagerad. Ju mer engagerad jag är desto större blir mitt hjärta för klubben, och tvärtom.
Uppgift i styrelsen: Informationsansvarig
Bästa volleybollminne: Bland annat när jag insåg att alla volleyboll- och beachvolleybollmatcher från OS i London 2012 finns att tillgå på Youtube i bra kvalité med engelsk kommentator. Tusen gånger bättre än alla serier på Netflix.

Hjalmar Andersson spelar i Solna VBK B

Namn: Hjalmar Andersson
Yrke: Student på Stockholms Universitet inom Dataspelsutveckling.
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: Jag gillar att ha ett finger med i det mesta jag gör, så Solna VBKs styrelse tyckte jag verkade som en passande idé. Personerna som jag jobbar med är dessutom alla trevliga och engagerade i sitt arbete. Jag känner att de bryr sig om klubben och gör allt för att den ska bli en så positiv upplevelse som möjligt att spela volleyboll i Solna. Detta gör att jag själv vill bli mer engagerad och insatt i framtiden.
Uppgift i styrelsen: Tränar- och utbildningsansvarig.
Bästa volleybollminne: Även fast jag inte spelat volleyboll så värst länge så har jag många roliga minnen. Jag har spelat på alla de olika positionerna men har nu landat som libero. En av de bästa minnena kan vara från när jag spelade volleyboll i Japan. Trott eller ej så klassades jag som lång där och fick därför spela center. Men det var en match då jag verkligen var på topp. Jag blockade 6 attacker i rad, men motståndarna lyckades hålla bollen i spel och attackera varje gång. Det slutade med att vi förlorade bollen. Men det var nog det roligaste rallyt jag varit med om i min hittills kort volleyboll karriär.

Willem spelar i Solna A-lag

Namn: Willem Mazzotti
Bor: Täby
Yrke: Doktorand / Konsult
Bakgrund: Började spela volleyboll i Frankrike 2001. Gick Volleybollgymnasiet i Strasbourg 2005-2008 och spelade där tills jag flyttade till Sverige 2013. Började i Solna VBK 2014.
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: Jag vill hjälpa klubben att växa och bli den främsta klubben i Stockholmsområdet. Att främja volleyboll i allmänhet är också viktig för mig.
Uppgift i styrelsen: Arrangemangsansvarig
Bästa volleybollminne: Gymnasiets VM i Sardinien, Italien

Elina spelar i Solnas A-lag

Namn: Elina Elofsson
Yrke: Projektledare på HTH Kök Odenplan
Därför sitter jag i Solna VBKs styrelse: För att bidra till klubben
Uppgift i styrelsen: Kassör
Bästa volleybollminne: Beachvolley på en strand i Thailand.

2 thoughts on “Styrelsen

1. Pingback: Hallå där Annika Hermansson ny i Solna VBK:s styrelse | Solna VBK

2. hej Jag heter abdullah och vill gärna registrera mig hos er . när är er nästa träning så att jag kan komma in . Jag har försökt nå er men snälla ring mig på detta nr 0739545840