På lördag ses vi på Solna VBK:s Kick Off – Obs nya hålltider!

volleyboll23

På lördag är det dags för den årliga Kick Off:en i Ulriksdalsskolan, Solna. Både gamla och nya spelare är varmt välkomna!

I år får vi besök av Ironman-mästarinnan Jeanette Stenquist från TriHealth Fitness som kommer att peppa oss och hålla föredrag om kost och näringslära! Missa inte detta tillfälle!

Föreläsningen och den gemensamma träningen på lördagen 12-13.30 vänder sig både till spelare och föräldrar, då det handlar om vad man ska äta i olika lägen och olika övningar. Så vi hoppas på många föräldrar i hallen då! Framförallt till de yngre lagen.

Jeanette Stenquist är nyligen hemkommen från en expeditionsresa på Mount Kilimanjaro tillsammans med äventyraren Ola Skinnarmo
Jeanette Stenquist, vår Kick Off gäst, är nyligen hemkommen från en expeditionsresa på Mount Kilimanjaro tillsammans med äventyraren Ola Skinnarmo.

Tänk på följande: Ta med matsäck eftersom det inte finns tid att åka iväg och äta lunch. I kafeterian kommer det bara att finnas kaffe och ev lättare fika.

Följande lag kommer att träna i helgen den 27-28 augusti:

 Damer A
 Herrar A
 Damer B
 Herrar B
 Flickor födda 01-02 (6-manna)
 Flickor födda 03-04 (fyrmanna)
 Flickor/Pojkar födda 05-06 (fyrmanna)
 Flickor/Pojkar födda 07-08 (Kids)
 Flickor/Pojkar födda 09-10 (Kids)

Solna VBK tar emot spelare i alla lag, men för dem födda 03 och tidigare så är det framförallt de som spelat tidigare. Om det finns tillräckligt många nya intresserade som är födda 03 eller tidigare kommer föreningen att försöka starta ett nytt lag för dessa, så kom gärna ändå om ni är intresserade!

Tiderna som gäller under helgen är:

Nya hålltider på Kick offen!
Nya hålltider på Kick offen!

 

För anmälan (gäller endast nya spelare) och frågor, mejla oss på:
solnavbk@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *