Kidsturnering i Ulriksdal i helgen

David Ottosson med kidsvolleyfantaster!
David Ottosson med sina härliga kids! Kom och titta!

Den 5 december är det dags för Solna att arrangera kidsturnering, årets andra deltävling.

14 lag är anmälda i level 1, level 2 och level 3 och vi hoppas på att få se många spännande och sportsliga matcher i Ulriksdals Sporthall. Solna ställer denna gång upp med totalt 4 lag och vi ser särskilt fram emot de spelare som spelar sin allra första volleybollmatch, härligt!

På söndag är det dags för 4-mannaspel och level 4 i Mörby dit Solna åker med 3 lag och vi ser fram emot att se våra spelare visa upp sitt passningsspel som vi tränat mycket på de sista veckorna! Hälsar David!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *