Solna VBK:s årsmöte säsongen 2019/20

Solna vbks 48:e årsmöte genomfördes digitalt med ett 20 tal deltagare.

Solna VBK höll sitt första digitala årsmöte någonsin igår! Ett 20-tal medlemmar slöt upp och diskuterade Solna VBKs gångna år och klubbens framtid. I styrelsen valdes en ny ledamot in, Maria Milton och vice ordförande Anders Lagerqvist valde att sluta efter fem års engagemang. Resten av styrelsemedlemmarna valdes om och är Agneta Elmegård, (ordf), Diana Becera, (kassör), Simon Kern (ett år kvar), Erik Swartz (ett år kvar). Lena Christoffersson, Christian Karlsson, David Ottosson. Suppleant: Johan Berg. Till valberedningen valdes: Andreas Vogt och Mirre Berg.

I säsongens årsberättelse 19/20 kunde vi läsa om Solna VBKs 13 olika lag på olika nivåer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *