Rapport helgens matcher

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 17.22.47
I lördags spelade båda Solnas damlag mot IF Stockholms Vingar i division två. Först ut var Solnas B-lag mot Vingar B, vilka leder Division 2 Norra. Därför var det en tuff match för Solnas B lag. I andra och tredje set höll Solnas tjejer matchen öppen, men till slut tog Vingar segern. Det gick bättre för Solnas A lag därefter. De spelade suveränt och vann i tre set över Vingar A (20-25, 14-25 och 14-25).

I söndags spelades andra omgången av flickor U16 i Danderyd. Tjejerna kämpade från början och vann första matchen mot Stockholm Vingar. Men det erfarna laget från Södertelge kunde däremot tjejerna inte rå på även om de kämpade tappert. Mot Danderyd och Västerås förlorade de med 1-2 och 0-2.
– Alla matcherna var mycket jämna och spännande, så sammanfattningsvis var det en bra andraomgång för laget. Det är nämligen första gången som de spelar 6 mannavolleyboll, kommenterar deras tränare Susi .

Nästa söndag klockan 14.00 i Solnahallen möter Solnas herrlag Eskilstuna,
– Vi hoppas naturligtvis på mycket publik till den hemmamatchen, säger Erik Müller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *