Välkommen till Solna VBK:s Kick Off den 26 augusti

Nya och gamla medlemmar hälsas välkomna till årets Kick off 2017 I Ulriksdals Sporthall i Solna.

Hej nu är det dags för en ny säsong i Solna Volleybollklubb!

Skriv in den 26 augusti kl 09.00 i almanackan.

Då är det är dags för Solna VBK:s årliga Kick Off i Ulriksdals sporthall.

Kick offen den 26 augusti är öppen för alla som är intresserade av att börja träna volleyboll i klubben. Nya som gamla medlemmar är välkomna att anmäla sig.

Medlemmar i Solna VBK anmäler sig direkt till sin egen tränare och är du bara nyfiken på att börja träna volleyboll i Solna VBK så skickar du in din anmälan här! solnavbk@hotmail.com

Närmare detaljer om Kick Off:en kommer att läggas ut här på hemsidan!

Välkomna!

In English!

Solna Volleyball club welcomes new and old members to a Kick Of in Ulriksdals sporthall the 26th och August 2017, 09.00. All age categories are welcome!

If you are interested to join a day full of volleyball you e-mail us at: solnavbk@hotmail.com

Welcome! And See you soon!

Alla ålderskategorier är välkomna på Solna VBK:s Kick off den 26 augusti

2 reaktion på “Välkommen till Solna VBK:s Kick Off den 26 augusti

1. Hej! I’m Jimena, an international student from Spain.

I’m looking for a volleyball team for this season. I’ve played as an outside hitter and as a libero for a couple years each.

Where would the trainnings be? Is there a fee for joining the team? When and where are the matches?

Tack!

• Jimena! Thank you for contacting Solna VBK. Please send your question to our official emailaccount and tell us how old you are. E-mail us at solnavbk@hotmail.com and we will get back to you! We train and have our matches in Solnahallen in Solna. Welcome! (Why don´t you show up at our Kick of in Ulriksdals Sporthall on Saturday 26/8! 09.30!)